Kustutatud toimik

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Rooma 3:21-26

Jumal, ole mulle armuline oma heldust mööda, kustuta mu üleastumised oma rohket halastust mööda. (Laul 51:3)

Meie osariik võttis hiljuti vastu seaduse, mis kustutab teatud karistusregistrid. Taotlejad, kelle avaldus heaks kiidetakse, saavad lahkuda kohtust puhta lehena.

Kriminaalhooldusametnikuna vaatasin ma ükskord läbi oma kaustad, et näha, missugustele seaduserikkujatele kehtivad võimalused teatud õigusi taastada. Mulle anti nõuete loetelu, millele otsuse tegemisel tugineda. Kui ma leidsin diskvalifitseeriva asjaolu, pani ma kausta sahtlisse tagasi. Protsess oli lihtne ja otsene, jätmata mingit kahtlust.

Mul on hea meel, et Jumalal ei ole enne meie paturegistrite tühistamist seda diskvalifitseerivate asjaolude nimekirja. Jumal ei ütle: “Palun vabandust, sinu patt on liiga kohutav” või “Vaata, sa tegid seda rohkem kui üks kord. Kogu sinu elu on suur patustamine.”

Pole ühtki registrit, mida Jumal ei saa kustutada. Üheski elus ei ole nii palju üleastumisi või patustusi, et Jumal ei saaks seda taastada. Ja kui meie register on kustutatud, võime üles tunnistades ja andeks paludes säilitada puhta registri.

Thomas Buice (Tennessee)

PALVE:
Kallis Issand, me oleme sulle igavesti tänulikud Sinu halastuse eest. Meil ei olnud lootust. Tänu Sulle, Jeesus. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal saab kustutada iga patu.

PALVE TULIPUNKT:
Vangid ja prooviajal olijad.

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.