Sigu kutsudes

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Johannese 10:1-5

Kui ta on kõik omad välja ajanud, käib ta nende ees ning lambad järgnevad talle, sest nad tunnevad tema häält. (Johannese 10:4)

Väikese farmis kasvava tüdrukuna oli minu kohustus toita sigu, seepärast õppisin ma neid söögiajaks aia juurde kutsuma. Aastaid hiljem, kui mu perekond külastas Massa-chussettsis taastatud Sturbridge’i küla, oli sellest kogemusest abi. Kui me kõndisime mööda laia teerada lauda poole, nägime, et inimesed seisid tara peal, ise hüüdes ja käsi lehvitades. Eemalseisva puu varjus kössitas seakari. Inimesed püüdsid meeleheitlikult sigu tara juurde saada. Ma ronisin rahulikult aia peale ja kasutasin oma oskust. Kogu kari tuli joostes tara juurde. Turistid küsisid: “Kuidas te seda tegite?” Ma selgitasin lihtsalt: “Nad teadsid seda kutset ja reageerisid.”

Sama kehtib ka Kristuse järgijate kohta. Kui me kuuleme tema erilist kutset, kes tunneb meid nimepidi, siis me vastame, sest tunneme tema häält. Johannese 10:5 ütleb: “Aga võõrale nad ei järgne, ...sest nad ei tunne võõraste häält.” Me kuuleme oma elus palju hääli, kuid ainult üks, Jeesuse Kristuse hääl, juhatab meid igavese pidusöögi juurde.

Xavia Sheffield (Maryland)

PALVE:
Hea Karjane, kui me kuuleme, et Sina hüüad meid nimepidi, siis las me tuleme joostes Sinu juurde kõige pärast, mida me vajame. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Issand on mu karjane ja ta tunneb mind nimepidi.

PALVE TULIPUNKT:
Vastsed usklikud.

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.