Ohtlik harjumus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 1. Johannese 1:5-9

Kui me oma patud tunnistame, on tema ustav ja õige, nõnda et ta annab andeks meie patud ja puhastab meid kogu ülekohtust. (1. Johannese 1:9)

Ma viibisin nädal aega mereäärses külas. Õhk oli värske ja meeldiv, päike ja meri olid soojad ja ümbruskond rahulik. Kui ma koju Moskvasse naasin, pidin ma raudteejaamas nina kinni katma. Autode heitgaaside ja purjus inimeste hais oli kohutav. Moskva õhk oli kole. Ma igatsesin mereäärse värske õhu järele. Ent nädal hiljem ma enam ei märganudki erinevust. Ma harjusin linnaõhuga, mis tundus täiesti normaalne, kuigi tegelikult oli see kahjulik.

Kui me puutume oma elus esimest korda kokku patuga, võib meie reaktsioon olla samasugune nagu minul raudteejaamas. Kui me eirame oma pattu, siis tekib oht, et me enam ei tunnegi patu haisu oma elus. See tundub normaalne. Aga see, et me ei näe pattu, ei kõrvalda selle kahjulikke tagajärgi. Kuid Jumal tõotab, et kui me tunnistame oma patud, siis saame andeks ja meid puhastatakse kogu ülekohtust.

Pavel Serdukov (Venemaa, Moskva)

PALVE:
Kallis Issand, tänu Sulle Sinu halastuse eest, et Sa annad meile me patud andeks. Püha Vaim, too meile värsket armutuult, mis puhastab meid kogu ülekohtust. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Ülestunnistamine uuendab meie hinge.

PALVE TULIPUNKT:
Venemaa kristlased.

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.