Kolmas ring

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Laulud 31:1-5

Ustav on Jumal, kelle poolt te olete kutsutud osadusse tema Poja Jeesuse Kristuse, meie Issandaga. (1. Korintose 1:9)

Üksteist aastat tagasi, kui mu meheemale tehti rinnakasvaja operatsioon, teda kiiritati ja ta sai keemiaravi, siis lausus ta pärast seda, kui kogu ravi oli lõpetatud: “Nüüd ma tean, mida Jumal suudab.” Ta andis kogu hirmu ja mure Jumala kätte ning avastas, et talle piisab Jumala väest.

Kui kasvaja naasis, ütles ta meile: “Jah, ma tean, et Jumal on ustav.” Meie pere imetles, kuidas Jumala Vaim liikus tema sees ja tõi talle taas tervenemise. Ta on elanud pikka usuelu, aga tema Jumala ustavuse tunnistus võimendus, kui ta seda arstide, meditsiiniõdede ja teiste onkoloogiapatsientide perekondadega jagas. Nüüd on mu meheemal pooleli kolmas rinnakasvaja ravi. Tema tõsine olukord purustab mu südame.

Ent kannatustele ja valule – ja kõigile neile raskustega kaasnevatele emotsioonidele vaatamata – on meie perekond olnud Jumala otsese väe ja ustavuse tunnistajaks. Ma leian end uuenenud lootuses ütlemas: “Mida me selle kolmanda ringi ajal Jumalast avastame?” Selle küsimuse esitamine toob lohutust. Jumal on tõepoolest meiega.

Michelle Knight (Indiana)

PALVE:
Me täname Sind, kallis Jumal, et Sa teed ennast tuntavaks nii rõõmus kui kurbuses. Kingi meile igas olukorras julgust uskuda Sinu kohalolusse. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal on meiega üllatavatel viisidel.

PALVE TULIPUNKT:
Vähihaiged ja nende perekonnad.

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.