Ebatõenäolised astjad

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 2. Korintose 1:3-5

See aare on meil aga saviastjates, et võrratult suur vägi oleks Jumala oma ja ei midagi meist. (2. Korintose 4:7)

Hiljutise personaliürituse ajal palus esineja meil meenutada korda, kui me puutusime kokku Jumala armu “ebatõenäolise astjaga”. See küsimus meenutas mulle kogemust mõni aasta tagasi, mis oli tähtis sündmus mu vaimulikus elus.

Ma istusin kohvikus ja ootasin oma sõpra. Ma kandsin pesa-pallimütsi, mis (mõnevõrra) varjas asjaolu, et ma olin keemiaravis kaotanud enamiku juukseid. Mu lauale lähenes noormees ja küsis: “Kas te käite ravil?” Ma vastasin jaatavalt ja noormees lausus: “Minu ema käib ka.” Pärast lühikest vestlust, milles ta palus mul oma lugu rääkida, ütles ta: “Ma loodan, et teil läheb hästi.”

Sellest kohtumisest alates on mul vaimulik tava pöörduda iga inimese poole, kellest ma näen, et tal on ilmselt kasvaja, ning pakkuda talle võimalus rääkida oma diagnoosist ja ravist. Nende lood on mulle armuannid. Ma pakun alati võimalust nende vaprate inimeste eest palvetada, kas vaikselt või valjusti.

See noormees oli mulle Jumala armu ebatõenäoline astja. Sellest ajast peale on mu lootus olla ka teistele selline astja.

Lynne Deming (Tennessee)

PALVE:
Armastav Jumal, tänu Sulle inimeste eest, kes on teistele Sinu armu ebatõenäolised astjad. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Täna olen ma valmis näitama Jumala armu inimesele, kelle Jumal mu teele saadab.

PALVE TULIPUNKT:
Keegi, kes saab keemiaravi.

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.