Jumala rahustav ligiolu

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 2. Ajaraamat 15:1-7

Ärge muretsege ühtigi, vaid teie vajadused saagu kõiges Jumalale teatavaks tänuütlemisega palumises ja anumises. (Filipi 4:6)

Töömure vaevas mind kaks nädalat. Mõtlesin läbi kõik võimalikud stsenaariumid, kontollisin iga numbrit ja vaatasin kogu oma töö uuesti üle. Ma ei leidnud ikka lahendust. Jätsin töö mõneks ajaks kõrvale ja küsisin teistelt abi, kuid olin ikka ummikus. Miks mu töö küll nii raske oli?

Minu ametinimetus on eelarveanalüütik ja ma analüüsisin iga numbrit, nagu sõltunuks sellest mu elu. Olin teinud kõik, mida suutsin ja oskasin, et numbrid klappima saada. Hirm vallandamise ees ja pettumus oskuste puudumise pärast rõhusid mind raskelt. Võtsin tarvitusele ainukese abinõu, mis mulle veel jäänud oli: langesin põlvedele.

Mõtlesin kirjakohtadele Filipi 4:6 ja 1. Tessaloonika 5:17, mis juhatasid mind palvetama. Hüüdsin Jumala poole sealsamas oma kontoris. Andsin oma mure Jumala kätesse. Palusin rahu, selgust ja lahendust. Ma kõhklesin, minnes Jumala ette minu arvates triviaalse probleemiga, kuid mu süda ja mitu piiblisalmi ütlesid mulle midagi muud. Kui ma põlvedelt püsti tõusin, tundsin Jumala rahustavat ligiolu. Ma teadsin, et mis ka ei juhtuks, minuga saab kõik korda. Ehkki lahendus ei tulnud otsekohe (vaid mõni päev hiljem), täitus mu süda sealsamas rahuga.

Sue Fairchild (Pennsylvania)

PALVE:
Kallis Jumal, õpeta meid igas olukorras Sind usaldama. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Täna otsin Jumala juhtimist ka väikestes asjades.

PALVE TULIPUNKT:
Need, kes maadlevad tööprobleemidega.

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.