Jumal annab väe

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Jeremija 1:4-10

Sest mina tunnen mõtteid, mis ma teie pärast mõlgutan, ütleb Issand: need on rahu, aga mitte õnnetuse mõtted, et anda teile tulevikku ja lootust. (Jeremija 29:11)

Pärast seda, kui olin olnud 10 aastat ilma tööta, kutsuti mind osalema töörühma, mille eesmärk oli töötada välja raha-kogumisprojekte kogukonna heaks. Rühma kuulusid sotsiaal-töötaja, psühholoog, hariduspsühholoog ja mina, psühholoogia-tudeng. Selliste kaastöötajate seas tundsin end sageli tähtsusetuna ja tööülesannete jaoks ettevalmistamatuna.

Nõrkushetkedel on meil kiusatus lasta oma ebakindlusel ja piiratusel kasvada. Kannatamine põhjustab ärevust ning lõpuks varjame oma potentsiaali ja tõmbume tagasi võimaluste eest, mis Jumalal meile varuks on.

Milline kergendus on teada, et Jumalal on meie jaoks plaanid: rahu ja mitte õnnetuse või ahastuse mõtted! Teadmine, et Jumal usaldab meid, annab meile jõudu ja julgust oma ülesandeid täita ning kasutada oma potentsiaali ja ande. “Kuid selles kõiges me saame täieliku võidu tema läbi, kes meid on armastanud” (Rooma 8:37).

Esmar Ferreira (Fortaleza, Brasiilia)

PALVE:
Tänan Sind, Jumal. Isegi kui me kahtleme oma võimetes, hoiad Sa meid oma armastavatel kätel ja näitad meile, kui võimekad me oleme. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Me kõik oleme võimekad, sest Jumal annab meile väe.

PALVE TULIPUNKT:
Keegi, kellel on uus töö.

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.