Hirmu ületamine

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 1. Moosese raamat 50:15-21

Ent me teame, et neile, kes Jumalat armastavad, laseb Jumal kõik tulla heaks – neile, kes on tema kavatsuse kohaselt kutsutud. (Roomlastele 8:28)

Olen 60-aastane ja valmistun lahkuma föderaalvanglast, kus kandsin 21-kuulist vangistust. Mäletan hirmu ja meeleheidet, mis mind valdas vanglasse sattudes. Olin vihane ja kibestunud. Minu abikaasa lahutas minust ja ma kaotasin kogu oma vara. Kuid mulle näidati Jumalat ning ma hakkasin õppima seda, mida Iiob ja Joosep teadsid: Jumal ei jäta meid maha ka õnnetuse aegadel. Just siis on Jumal meile kõige lähemal.

Piiblikangelaste lood kinnitavad tõde, et raskustega silmitsi seistes tuleb usk appi. Jumal kasutab meie katsumusi, et kasvatada meie usku ja iseloomu. Just pimedates orgudes käies otsime Teda pingsalt. Olen mõistnud, et Jumal on sellistes orgudes mulle kõige lähemal, hirm on kasvatanud mu usku.

Jumal on kuulnud mu appikarjet ja kasutanud mu vangistust usu ja iseloomu kasvatamiseks enam, kui oleksin kunagi osanud arvata. Jumal on alati valmis andma meile julgust ja lohutust.

W. Edward Clymer (Oklahoma)

PALVE:
Armas Jumal, vahel unustame Sinu tõotuse meid kinnitada ja mitte maha jätta. Andesta meile ja aita meid usus kasvada. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Meie hirmud võivad lähendada meid Jumalale.

PALVE TULIPUNKT:
Vanglast vabanenud

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.