Uus algus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 1. Johannese 1:5-9

Kui me oma patud tunnistame, on tema ustav ja õige, nõnda et ta annab andeks meie patud ja puhastab meid kogu ülekohtust. (1. Johannese 1:9)

Kui olime koos abikaasaga pensionile jäänud, siis otsustasime alustada uue maja ehitamist. Kõigepealt tuli ehitusplats puhastada puudest, võsast, puujuurtest ja muust segavast. Kui kõik mittevajalik oli eemaldatud, võis ehitusega algust teha. Mulle tuli mõte võrrelda seda enese eluga. Jumal tõotab puhastada me elu patupuudest, kahtluse väätidest ja ebaväärika eluviisi juurtest – kõigest, mis on sundinud mind valevalikuid tegema. Värskelt puhastatud ehitusplatsile vaadates tõin tänu Jumalale, kes puhastab meie elud kõigest, mis seisab meie usalduse ja sõnakuulelikkuse ees. Kõigile, kes on valmis vastu võtma lunastuse, annab Jumal uue elu ning osaduse Temaga. Pole kunagi hilja vastata sellele kutsele. Ta koputab jätkuvalt meie südameuksele, kuni otsustame avada ja lubame Tal siseneda. (vt Mt 7:7; Lk 11:9; Ilm 3:20)

James W. (Skip) Cox (Põhja-Carolina, USA)

PALVE:
Taevane Isa, aita meil vabaneda kõigest, mis takistab vastamast kutsele olla Sinuga osaduses. Me palume Jeesuse nimel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal suudab puhastada iga inimese elu.

PALVE TULIPUNKT:
Need, kel seisab ees uus algus

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.