Armust piisab

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 2. Moosese 18:7-23

Kuid tema ütles mulle: „Sulle piisab minu armust, sest nõtruses saab vägi täielikuks.” Nii ma siis kiitlen meelsamini oma nõtrusest, et Kristuse vägi laskuks elama minu peale. (2. korintlastele 12:9)

Pärast perelõunat istusin koos oma äia Darrelliga kohvi jooma. Tavaliselt ei rääkinud ta oma isast, kuid sel päeval meenutas ta üht humoorikat lugu, millest ei puudunud jalgpall, marssiv orkester, vihm, muda, auto ja tema isa armastus. See ajas meid naerma ning ma meenutasin sarnast lugu oma lahkunud isast. Järgmisel päeval tabas mind mõte, et Darrell oli olnud mulle isa eest juba 30 aastat. Alati, kui vajan abi või nõu, pöördun tema poole. Ta on pakkunud mulle juhatust ja julgustust, just niisamuti nagu seda tegi Moosese äi Jitro. Darrelli kaudu on mu elus olnud Jumala arm ja olen üha enam mõistmas, et sellest armust mulle piisab. Jumal saadab me ellu inimesi, kelle kaudu saame õnnistatud ja kinnitatud. Kui kuuleme Jumala häält nende kaudu rääkimas, siis see kasvatab meid Jumala lastena.

Peter Hyer McNabb (Texas, USA)

PALVE:
Armas Jumal, räägi meiega meile armsate inimeste kaudu. Me palvetame: Meie Isa, kes sa oled taevas! Pühitsetud olgu sinu nimi! Sinu riik tulgu, sinu tahtmine sündigu nagu taevas, nõnda ka maa peal! Meie igapäevast leiba anna meile tänapäev! Ja anna meile andeks meie võlad, nagu meiegi andeks anname oma võlglastele! Ja ära saada meid kiusatusse, vaid päästa meid ära kurjast! Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal õnnistab meid lähedaste kaudu.

PALVE TULIPUNKT:
äiad

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.