Valmis aitama

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Luuka 10:30-37

Sest meie oleme tema teos, Kristuses Jeesuses loodud heade tegude tegemiseks, nii nagu Jumal on juba enne meile seadnud, et me teeksime seda. (Efeslastele 2:10)

Sõin hiljuti koos pojaga lõunat ja ta tasus minu eest arve. Kui ma tahtsin talle raha anda, vastas ta: “Anna see mõnele inimesele, kes on hädas!” Kui hakkasin kojusõiduks raudteejaama minema, peatas mind üks noormees. Ta vajas natuke raha, et maksta öömaja eest. Kuulasin tema juttu ja minus tekkis veendumus, et Jumal juhatas ta abi saamiseks minu juurde. Andsin talle raha, surusin kätt ja lubasin tema eest ka palvetada. Noormees oli väga tänulik. Rongis istudes mõtlesin sellele, et Jeesus oli olnud koos meiega kohvikulauas, aga ka tolle kohtumise juures tänaval. Pärast seda, kui olen midagi kasulikku teinud, on mul vahel olnud tunne, et võin nüüd vahepeal iseendale elada. Sel viisil jagavad inimesed oma aega Jumala ja enese vajaduste vahel. See kogemus õpetas mulle, et Jumal nii ei arva. Ta ootab meilt armastuse ja kaastunde jagamist igal pool ja igal ajal.

Hazel Fitz-Gibbon (Surrey, Inglismaa)

PALVE:
Hea Jumal, tänu Sulle, et oled alati lähedal. Aita meid tähele panna Sinu märguannet ligimeste aitamiseks igal ajal ja kõikjal. Jeesuse nimel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal pakub võimalusi ligimeste teenimiseks.

PALVE TULIPUNKT:
Kodutud

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.