Paastuaja 1. pühapäev

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Roomlastele 10:8-13

Kui sa oma suuga tunnistad, et Jeesus on Issand, ja oma südames usud, et Jumal on ta üles äratanud surnuist, siis sind päästetakse. (Roomlastele 10:9)

Elu koos Jumalaga on olnud minu elu parim otsus. Oli aeg, mil tundsin üksildust ja hirmu tuleviku ees. Mul oli palju küsimusi ja näis, et keegi ei suuda mind aidata ning minu elus valitsevat tühjust täita. Siis tuli minu ellu Kristus ja tõi sinna suure muutuse. Muutused toimusid nii minus kui minu ümber. Hakkasin mõistma iseennast ja seda, kuivõrd Jumal mind armastas. Minu hägune maailma omandas selged piirjooned. Nüüd jagan ma oma kogemusi teistega ning kutsun neid samuti Kristust järgima ning oma lugu omakorda ligimestega jagama. Kui lubame Jumalal end kõiges juhtida, siis võime ka teisi julgustada sama tegema.

Sally Perez (Washington, USA)

PALVE:
Armas Jeesus, täname sind meie elutee juhtimise eest. Aita meid näidata teistele teed Sinu juurde. Palvetagem jeesuse õpetuse kohaselt: “Meie Isa, kes sa oled taevas! Pühitsetud olgu sinu nimi! Sinu riik tulgu, sinu tahtmine sündigu nagu taevas, nõnda ka maa peal! Meie igapäevast leiba anna meile tänapäev! Ja anna meile andeks meie võlad, nagu meiegi andeks anname oma võlglastele! Ja ära saada meid kiusatusse, vaid päästa meid ära kurjast! [Sest sinu päralt on riik ja vägi ja au igavesti. Aamen.]

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jagan täna oma usku mõne inimesega.

PALVE TULIPUNKT:
Vastpöördunud

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.