Õnnistused

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Filiplastele 4:4-9

Viimaks veel, vennad, mis iganes on tõene, mis auväärne, mis õige, mis puhas, mis armastusväärne, mis ülendav, ja kui miski on vooruslik ja kui miski on kiidetav, seda arvestage! (Filiplastele 4:8)

Minu elus oli periood, mil kõik näis valesti minevat. Kaotasin lootuse ja sattusin masendusse. Jumala armastuse tähendus jäi mulle kaugeks ja tundsin end tühjana. Otsisin abi sõpradelt ning keegi andis head nõu. Ta soovitas iga päev kirja panna kõik Jumala õnnistused, ka kõige väiksemad. Püüdsin igal õhtul meelde tuletada vähemalt kolme sellist sündmust. Selline praktika osutus väga kasulikuks. Selgus, et mu elu oli täis Jumala õnnistusi. Ma polnud neid varem märganud, kuna keskendusin vaid enda probleemidele. See vaimulik kogemus on mulle õpetanud, et ka pealtnäha raskel ajal on mul põhjust rõõmustada paljude õnnistuste üle. Selleks peaksime teadlikult mõtlema Jumala armule, mitte üksnes oma probleemidele.

Linawati Santoso (Ida-Jaava, Indoneesia)

PALVE:
Armastav Jumal, aita meid eluvõitlustes keskenduda Sinu igavesele armastusele meie vastu. Palvetagem Jeesuse õpetuse kohaselt: “Isa! Pühitsetud olgu sinu nimi, sinu riik tulgu! Meie igapäevast leiba anna meile päevast päeva, ja anna meile andeks meie patud, sest meiegi anname andeks igaühele, kes on meile võlgu! Ja ära lase meid sattuda kiusatusse!” (Lk 11:2-4) Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Keskendun täna probleemide asemel Jumalale.

PALVE TULIPUNKT:
Lootuse kaotanud inimesed

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.