Halastus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Luuka 10:29-37

Ja kuningas vastab neile: „Tõesti, ma ütlen teile, mida te iganes olete teinud kellele tahes mu kõige pisematest vendadest, seda te olete teinud mulle.” (Matteuse 25:40)

Minu elukoha lähedal leidub piirkondi, kuhu on end sisse seadnud kodutud. Olen näinud lageda taeva all magamas nii täiskasvanuid kui lapsi. Tähendamissõnas halastajast samaarlasest selgitab Jeesus tõelise ligimese olemust. Meie ülesandeks on aidata kõiki abivajajaid. Vahel olen peatunud ja püüdnud hädasolijaid aidata, sageli olen aga mööda läinud, olles teadlik paljudest kodututele suunatud abiprogrammidest. Ometi kuulen neist möödudes alati sisimas Jeesuse sõnu, mis tuletavad meelde meie kohust üksikisikutena, ühiskonnana ja kirikuna. Olen otsustanud Jeesuse eeskujul näidata enam üles kristlikku kaastunnet viletsuses elavate inimeste suhtes.

Scott Martin (New Jersey, USA)

PALVE:
Taevane Isa, aita meid alati meeles pidada käsku armastada oma ligimesi nagu iseennast. Anna meile selleks kaastunnet. Palvetagem Jeesuse õpetuse kohaselt: “Isa! Pühitsetud olgu sinu nimi, sinu riik tulgu! Meie igapäevast leiba anna meile päevast päeva, ja anna meile andeks meie patud, sest meiegi anname andeks igaühele, kes on meile võlgu! Ja ära lase meid sattuda kiusatusse!” Aamen. (Lk 11:2-4)

PÄEVA MÕTISKLUS:
Kuidas aitan täna ligimesi?

PALVE TULIPUNKT:
KODUTUD INIMESED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.