Juured

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Johannese 15:1-10

Nii nagu te nüüd olete Kristuse Jeesuse võtnud vastu Issandaks, nõnda käige temas, olles juurdunud ja ülesehitatud temas ning kinnitatud usus, nõnda nagu teid on õpetatud, ja olge ülevoolavad tänus. (Koloslastele 2:6-7)

Jalutan iga päev piki järvekallast, mida ääristavad küpressid. Ühel päeval juhtusin lähemalt uurima üht suurt võimsate juurtega puud. Osa juurtest oli pinnases ümber puu, teised kasvasid välja otse tüvest. Need kõik olid omavahel tihedalt kokku põimunud ja moodustasid tugeva süsteemi. Mulle näib, et meie elu koos Jumalaga meenutab sellist puud. Me vajame tugevaid juuri. Mõned kasvavad pikaks ja ulatuvad sügavale, nagu Pühakiri ja kiriku õpetus. Mõned on omavahel põimunud, nagu meid armastusega ümbritsevad sõprade ja perede toetusgrupid. Mõned ulatuvad tüvest kaugele, meenutades meile vajadust Jumala suurt armastust ligimestele edasi anda. Selle küpressi tugev juurestik tuletas mulle meelde, et vajame mitmesugust abi ja toetust, et püsida tugevas ühenduses Jumalaga.

Patricia M. Daniels (Florida, USA)

PALVE:
Püha Jumal, aita meid meeles pidada, et oleme ühendatud Sinuga ja usukaaslastega sama tugevalt, nagu juured on ühendatud puutüvega. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Olen juurdunud Jumala armastusse.

PALVE TULIPUNKT:
TUGIGRUPID

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.