Lepitus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Koloslastele 1:9-24

Sest Jumalal on olnud hea meel lasta kogu täiusel temas elada ja lepitada tema läbi enesega kõik, niihästi maapealsed kui taevalised, tehes rahu tema ristivere läbi. (Koloslastele 1:19-20)

Aastaid tagasi kutsuti mind abikaasaga nõustama perekonda, kus oli aastaid kestnud vaen isa ja poja vahel. Istusime ümmarguse laua taha, mis hoidis vaenupooli eemal, ja alustasime vestlust. Et mõlemad pidasid end kristlaseks, siis otsustasime keskenduda sellele, mis neid ühendas – Jeesuse Kristuse isikule. Kui nad otsustasid end Kristusele allutada, siis jõuti esialgu võimatuna näiva lahenduseni – meeste ja nende perede vahel toimus lepitus. Kui oleme lepitatud Kristusega, siis suudame leida lepitust ka üksteisega, sest oleme kõik Kristuse Ihu liikmed.

Charlotte Mande Ilunga (Kaplinn, LAV)

PALVE:
Armas Issand, meie vahemees, täname Sind lepituse eest Jumala ja üksteisega. Palvetagem Jeesuse eeskujul: “Meie Isa, kes sa oled taevas! Pühitsetud olgu sinu nimi! Sinu riik tulgu, sinu tahtmine sündigu nagu taevas, nõnda ka maa peal! Meie igapäevast leiba anna meile tänapäev! Ja anna meile andeks meie võlad, nagu meiegi andeks anname oma võlglastele! Ja ära saada meid kiusatusse, vaid päästa meid ära kurjast! [Sest sinu päralt on riik ja vägi ja au igavesti. Aamen.]“ (Mt 6:9)

PÄEVA MÕTISKLUS:
Andestan, sest olen andeks saanud Kristuse läbi.

PALVE TULIPUNKT:
PERETÜLID

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.