Taastamine

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 1. tessalooniklastele 5:12-23

Aga rahu Jumal ise pühitsegu teid läbinisti ning teie vaim ja hing ja ihu olgu tervikuna hoitud laitmatuna meie Issanda Jeesuse Kristuse tulemiseks! (1. tessalooniklastele 5:23)

Otsustasime abikaasaga osta vana maja, mis oli ehitatud aastal 1911. Selle akendel olid väga vanast klaasist ruudud, katusealused olid täis kappe ja majas leidus koguni salatrepp. Ühel päeval juhtis üks sõber tähelepanu kummaliselt madalale laele elutoas ja köögis. Selguse saamiseks puuriti lakke auk ja selgus, et ripplae taha olid peidetud nikerdatud talad ja suurepärased kipskaunistused. Tõime selle kõik remondi käigus nähtavale ja panime imeks, et keegi otsustas selle kunagi kinni katta. Selliseid asju juhtub ka elus. Vahel ei lase patt ilmsiks tulla meie tõelist olemust. Koos Jumalaga võime segavad katted eemaldada, et tema kätetöö ilu taas esile tuleks. Siis on põhjust meie Loojale ja tänu tuua.

Sharon Setzer (Washington, USA)

PALVE:
Armas Jumal, täname Sind kannatlikkuse eest meie kujundamisel. Aita meid lahti saada kõigest üleliigsest, et võiksime rõõmu tunda osadusest oma Loojaga. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumala arm ehitab mind üles.

PALVE TULIPUNKT:
EHITAJAD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.