Tähed

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Psalm 19:1-6

Kui ma näen su taevast, su sõrmede tööd, kuud ja tähti, mis sa oled rajanud, siis mis on inimene, et sa temale mõtled, ja inimesepoeg, et sa tema eest hoolitsed? (Psalm 8:4-5)

Istusin ühel õhtul toas ja mõtlesin oma probleemidele. Järsku kuulsin õuest isa hüüdmas: “Tule taevast vaatama, see on täis säravaid tähti!” Öine taevas pakub meie kandis imelist vaatepilti ning ma jätsin kõik muu hetkeks kõrvale, et seda ilu imetleda. Vahel oleme sedavõrd hõivatud oma muredega, et unustame Jumala head annid, mida saame ka rasketel aegadel nautida. Me unustame oma armsad lähedased, kauni looduse, taevatähed ja isegi värske õhu ja vee. Vaatasin kaunist taevast ja mõistsin, et nagu tähed säravad alati minust sõltumatult, nii jagab ka Jumal oma armastust kõigis olukordades.

Meliana Santoso (Ida-Jaava, Indoneesia)

PALVE:
Issand, täname sind heade andide eest ka meile keerulistel aegadel. Palvetagem Jeesuse eeskujul: “Isa! Pühitsetud olgu sinu nimi, sinu riik tulgu! Meie igapäevast leiba anna meile päevast päeva, ja anna meile andeks meie patud, sest meiegi anname andeks igaühele, kes on meile võlgu! Ja ära lase meid sattuda kiusatusse!” (Lk 11:2-4) Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Kus näen täna Jumala õnnistusi?

PALVE TULIPUNKT:
ISAD JA TÜTRED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.