Sõprus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Johannese 15:9-17

Ma ei nimeta teid enam orjadeks, sest ori ei tea, mida ta isand teeb. Teid olen ma nimetanud sõpradeks, sest teile olen ma andnud teada kõik, mida ma olen kuulnud oma Isalt. (Johannese 15:15)

Otsustasin puhkusel olles külastada kunagist sõjaväe-kaaslast, keda polnud aastaid näinud. Mind üllatas see, et saime suhelda niisama vabalt nagu endistel aegadel. Oma elust rääkimine tegi meile mõlemale rõõmu. Jeesusega kohtumine on võrreldav just sellise kogemusega. See sarnaneb vana sõpruse uuendamisele, mida oleme kaua oodanud. Kui see juhtub, siis mõistame, et oleksime seda juba ammu pidanud tegema. Jeesus on kogenud meie raskusi ning on tõotanud täita meid rõõmuga, mis pole millegiga võrreldav. Paraku võime selle võimaluse kasutamata jätta. Kiire elutempo, meelelahutused ja ilmalik eluviis võib meile takistuseks saada. Nagu sõbraga kohtumine nõudis minult pingutust, nõuab seda ka kohtumine Jumalaga. Jeesus on meid alati otsinud, kuid meil tuleb omalt poolt kohtumise nimel samme astuda. Tänane mõtisklus võib saada heaks alguseks.

Dave Caswell (Arkansas, USA)

PALVE:
Issand Jeesus, Sina tulid taevast, et olla koos meiega. Aita meid avada oma südamed, et võiksid need täita Sinu ligiolu rõõmuga. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jeesus jääb alati minu sõbraks.

PALVE TULIPUNKT:
KAUGEL ELAVAD SÕBRAD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.