Lein

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Psalm 34:17-22

Eks ole mina sind käskinud: Ole vahva ja tugev! Ära kohku ja ära karda, sest Issand, su Jumal, on sinuga kõikjal, kuhu sa lähed!” (Joosua 1:9)

Lapsena õpetasid vanemad mulle selgeks sõnad “tänan” ja “palun”. Mu ema suri, kui olin kümme aastat vana ning mind valdas sügav lein. Mu südames valitses tühjus ja ma ei osanud seda seletada. Mind oli õpetatud Jumalat kõige eest tänama. Kuidas oleksin saanud ema kaotuse eest tänulik olla? Nüüd olen õppinud, et kui alustame palvetamist, siis annab Jumal meile jõu ja õiged sõnad. Ta tunneb meie vajadusi ka sõnadeta. Olen tänulik igapäevaste õnnistuste eest. Ka raskused on mind aidanud usus kasvada ja Jumalat enam usaldada. Ka kõige pimedamal tunnil võime julgelt palvetada. Jumal viib meid kõigest läbi.

Irene Rodriguez (La Paz, Boliivia)

PALVE:
Halastaja Jumal, täname Sind tõotuse eest olla alati meiega. Palvetagem Jeesuse õpetuse kohaselt: “Meie Isa, kes sa oled taevas! Pühitsetud olgu sinu nimi! Sinu riik tulgu, sinu tahtmine sündigu nagu taevas, nõnda ka maa peal! Meie igapäevast leiba anna meile tänapäev! Ja anna meile andeks meie võlad, nagu meiegi andeks anname oma võlglastele! Ja ära saada meid kiusatusse, vaid päästa meid ära kurjast! [Sest sinu päralt on riik ja vägi ja au igavesti. Aamen.] (Mt 6:9-13). Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumala armastus kinnitab mind.

PALVE TULIPUNKT:
NEED, KES LEINAVAD VANEMAID

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.