Ootus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Jesaja 40:1-5

Trööstige, trööstige minu rahvast, ütleb teie Jumal... Hüüdja hääl: „Valmistage kõrbes Issanda teed, tehke lagendikul maantee tasaseks meie Jumalale!“ (Jesaja 40:1, 3)

Vahel on väga raske oodata. Mäletan, kuidas istusin lapsena akna juures ja ootasin sugulaste lapsi külla, kes elasid idarannikul. Olime vahetanud kirju ja fotosid, kuid polnud veel kohtunud. Nii vaatasin aknast välja ja tüütasin ema küsimusega: “Millal nad juba tulevad?” Mul tuli kaua oodata, kuid olin kindel, et nad ei jää tulemata. Lõpuks nad saabusid ja mul ei tulnud pettuda. Tänases tekstis lohutab Jumal rahvast Jesaja suu läbi ja kinnitab, et abi ei jää tulemata. Keset valu ja meeleheidet pakub Jumal lootust, kuid rahvas pidi olema kannatlik ja valmis ootama. Jumala lubatud pääste tuli viimaks Jeruusalemmale. Ka meie püsime selles lootuses ja meil ei tule pettuda. Advendiaeg kinnitab, et Jumal saadab meile abi.

Mike Medeiros (California, USA)

PALVE:
Taevane Isa, täname Sind lootuse eest, mille on toonud Jeesus Kristus. Valmista meie südamed ette kohtumiseks Temaga. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Ootan rõõmuga Messia tulekut.

PALVE TULIPUNKT:
NEED, KES VAJAVAD LOOTUST

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.