Lootus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Roomlastele 8:26-30

Iiob ütles: „Alasti olen ma emaihust tulnud ja alasti pöördun ma tagasi. Issand on andnud ja Issand on võtnud; Issanda nimi olgu kiidetud!” (Iiob 1:21)

Olin aastaid seotud uimastite ja alkoholiga, millele lisandus madal enesehinnang. Ühel päeval ilmusid minu ukse taha korrakaitsjad, kes otsisid elamise läbi ja panid mul käed raudu. Enne arreteerimist polnud mul isiklikku suhet Jumalaga, kuid see sündmus tõi mu ellu muutuse. Hakkasin Pühakirja lugema ning Jumala armastuse olemust mõistma. Olin kaotanud oma pere ja vara, minu tervis oli rikutud. Ometi ei olnud Jumal mind hüljanud. Läksin tagasi kirikusse, kus olin lapsena käinud, ja mulle sai seal osaks enam armastust kui olin seda pikka aega kogenud. Otsustasin seda teistele edasi jagada. Juhin nüüd vabatahtlike teenistust endiste sõltlaste rehabiliteerimisel, toidu ja peavarju pakkumisel ning Pühakirja õpetamisel. Jumal ei löönud minu suhtes käega, vaid aitas mul saada iseendaks.

Jeff Long (Põhja-Carolina, USA)

PALVE:
Taevane Isa, aita meid meeles pidada, et meie elu on Sinu armastavates kätes. Kinnita me usku ja aita kasvada pühitsuses. Jumala Poja Jeesuse Kristuse nimel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal ei jäta mind maha.

PALVE TULIPUNKT:
LOOTUSETUD INIMESED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.