Mina teen!

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Matteuse 28:16-20

Ja ma kuulsin Issanda häält küsivat: „Keda ma läkitan? Kes meilt läheks?” Ja ma ütlesin: „Vaata, siin ma olen, läkita mind!” (Jesaja 6:8)

Elame New Yorgi osariigi Finger Lakes’i piirkonnas, mis on kuulus oma kaunite mägede, järvede ja jõgede poolest. Looduse ilu on inspireerinud ka meie väikest kogudust evangeeliumit kuulutama. Hiljuti kutsusin meie koguduseliikmeid üles ühinema mõne vaimuliku teenistusega. Lugesin parajasti ette võimalike valdkondade nimekirja, kui korraga kostis entusiastlik hüüatus: “Mina teen!” Kogudus aplodeeris ja selgus, et esimeseks vabatahtlikuks osutus 11-aastane Ella. Ettepanek puudutas meie kogukonnas tasuta jäätise jagamist. Tütarlapse energiline vastus ja valmisolek vastutus võtta tuletas mulle meelde Jeesuse õpetust. Meie ülesandeks on teenida ligimesi ja olla samas alandlikud nagu lapsed, kes jagavad Kristuse armastust. Meie elus valitsev rõõm toob teisi Issanda juurde.

Vincent W. Howell (New York, USA)

PALVE:
Hea Issand, täname Sind energiliste noorte eest kirikus. Inspireerigu nende teotahe ka meid jagama Kristuse armastust maailmas. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Kuidas kutsun teisi Jumalat teenima?

PALVE TULIPUNKT:
NOORTEJUHID

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.