Uus loodu

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Psalm 127:1-2

Niisiis, kui keegi on Kristuses, siis ta on uus loodu, vana on möödunud, vaata, uus on sündinud. (2. korintlastele 5:17)

2016. aasta kevadel külastasin Eestit. Minu viibimise Tallinnas tegid mugavaks ja põnevaks kohalikud tõlgid Kaarel ja Taavet. Ühel päeval tegime tuuri mööda linna – vaatasime lauluväljakut, presidendilossi ja muuseumi. Lõpuks tegi Kaarel ettepaneku vaadata tee äärde jäävat vana maja, mida tema vend parajasti renoveeris. Puudega ääristatud allee viis huvitava välimusega hooneni. See oli 1930. aastatel ehitatud palkmaja, mis jättis tugeva mulje, kuid vajas põhjalikku uuendamist. Kõik kasutu tuli lammutada ning maja uue sisuga täita. Sellest pidi tulema täiesti uus maja. Loodetavasti õnnestub mul tulemust kunagi oma silmaga näha. Mulle meenusid Jeesuse sõnad: “Vaata, ma teen kõik uueks!” (Ilm 21:5) Mina pole alati olnud see, kes oleksin pidanud olema, kuid Kristus on mind muutnud ja andnud mu elule uue sisu. Sarnaselt minule, kes ma ei ole enam seesama „vana maja“, milline olin alguses, soovib Jumal kõiki inimesi muuta ja üles ehitada.

W. David Lewis (Tennessee, USA)

PALVE:
Armas Issand Jeesus, aita meid mõista, et oled meid endiselt muutmas ja üles ehitamas. Me pole veel lõplikult valmis. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Luban Jumalal end üles ehitada.

PALVE TULIPUNKT:
EHITAJAD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.