Heldus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Psalm 147:4-11

Pange tähele taeva linde: nad ei külva ega lõika ega kogu aitadesse, ning teie taevane Isa toidab neid. Eks teie ole palju enam väärt kui nemad? (Matteuse 6:26)

Meie maja lähedal voolab kiirevooluline jõgi, mis ei külmu kinni ka kõige suurema külmaga. Sinna kogunevad talvituma parvedena mitmesugused veelinnud. Minu abikaasal on kombeks viia neile iga päev söögipoolist. Alguses olid pardid ja haned ettevaatlikud, kuid nüüd tunnevad nad oma heategija juba kaugelt ära ja kogunevad otsekohe tema juurde. See vaatepilt viib mõtted Jumala heldusele. Kõik, mida omame – võimed, teadmised ja oskused – on kingitus Loojalt. Kui kasutame neid tema teenimiseks, saavad kõik meie vajadused ülevoolavalt täidetud. Rikkust, mille allikas on Jumal, saame jagada kaasinimestega. Sarnaselt lindudele, kes minu abikaasa ümber kogunevad, võime minna rõõmsa ootusega Jumala ette, kes meie eest hoolitseb.

Gale A. Richards (Iowa, USA)

PALVE:
Armas Jumal, ava me silmad ja kõrvad, et mõistaksime Sinu heldust meie elus ja maailmas. Õpeta meid kasutama Sinult saadud häid ande ligimeste teenimiseks. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Kuidas jagan täna Jumala armastust?

PALVE TULIPUNKT:
LOODUSKAITSJAD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.