Eluleib

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Johannese 6:25-35

Jeesus ütles neile: „Mina olen eluleib. Kes minu juurde tuleb, see ei nälgi iialgi, ja kes minusse usub, see ei janune enam iialgi. (Johannese 6:35)

Minu vanemad ei olnud kristlased. Nad olid head inimesed, kuid ka nende vanemad olid olnud usu- ja kirikukauged. Kuigi neil oli palju küsimusi ja kahtlusi, leidis ema võimaluse minu ja venna ristimiseks ning pühapäevakooli saatmiseks. Armastus muusika ja kirjanduse vastu viis ema kokku Eileeniga, kes oli tõsikristlane. Mu isa leidis usu varahommikustel kohtumistel meie pastoriga kohvitassi ääres. Pastor Zuhl ja Eileen aitasid minu perel oma kahtlustes selgust saada ja Kristusega kohtuda. Mu ema palvetas igal hommikul, et Issand saadaks ta sinna, kus keegi abi vajab. See palve sai alati vastuse – emale avanesid mitmesugused võimalused ligimeste teenimiseks. Pastor Zuhl ja Eileen olid toonud eluleiva meie perekonda, kus oli valitsenud vaimulik nälg. Meile sai osaks õnnistus, mida saame nüüd jagada kaasinimestega – selleks on Jumala armastus.

Betty Armstrong (Texas, USA)

PALVE:
Armas Issand, aita näha neid meie ümber, kes vajavad Kristust. Toogu rõõm, millega Sind järgime, valgust meie kaasinimeste ellu. Jeesuse nimel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Kellega saaksin jagada täna eluleiba?

PALVE TULIPUNKT:
KEEGI, KES JUHTIS MIND USULE

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.