Kõrbekogemus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Matteuse 4:1-11

Aga Jeesus vastas: „Kirjutatud on: Inimene ei ela üksnes leivast, vaid igast sõnast, mis lähtub Jumala suust.” (Matteuse 4:4)

Pärast kolledži lõpetamist ei suutnud ma leida tööd ja mul puudus kindel elukoht. Lugesin Matteuse evangeeliumi kirjeldust Jeesuse kõrbekiusatustest ja see aitas mul asju teisiti näha. Võrdlesin enda olukorda Jeesuse kogemusega ning mõistsin, kuidas seista raskel hetkel vastu kiusatustele ning jääda olukorra peremeheks. Mida tähendas Jeesusele nälgimine? Ta vastas kiusajale: “Inimene ei ela üksnes leivast.” Seega meie tegelik vajadus on vaimulik nälg Jumala järele. Seda mõistnud, polnud mul raske loota ka inglitele, kes Jeesust kõrbes teenisid (Mt 4:11). Minu jaoks said ingliteks kaaskristlased, kes mind toetasid ning aitasid kustutada minu vaimulikku nälga. Olen neile väga tänulik ning tean nüüd, kust ebakindlal ajal abi leida. See kogemus aitas mind Jumalale lähemale ja ligimeste vajadusi paremini mõista.

Trevor B. Williams (Tennessee, USA)

PALVE:
Armas Issand, aita meid märgata ligimeste kannatusi ja vajadusi. Aita meid olla Sinu armu vahendajateks kõigile, keda kohtame. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Raskel ajal otsin abi Jumalalt ja koguduselt.

PALVE TULIPUNKT:
ÜLIKOOLIDE LÕPETAJAD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.