Uus algus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Efeslastele 4:20-32

Teil tuleb jätta oma endise eluviisi poolest vana loomus, kes laostub petlike himude käes, ning saada uueks oma mõttelaadilt ja riietuda uue inimesega, kes on loodud Jumala poolt elama tõe õiguses ja vagaduses. (Efeslastele 4:22-24)

Töötan koolis võimlemisõpetajana ja pean vahel lahendama konflikte ja korrarikkumisi. Aeg-ajalt viin mõne õpilase koridori, et ta maha rahuneks. Me lepime seal kokku, et alustame päeva uuesti. Kui lapsed võimlasse tagasi tulevad, siis tervitan neid, nagu me poleks sel päeval veel kohtunudki. Vahel vajame me kõik võimalust alustada uuesti algusest. Põhjuseks võib olla purunenud suhe või töökaotus, mis võtab meilt julguse ja energia edasi minna. Vahel oleme ise segaduse tekitanud, millest ei näi olevat väljapääsu. Ka kõige keerulisemas olukorras pakub Jeesus võimalust uuesti alustada. Palve aitab vastu võtta Jumala armu, andestust ja armastust. Nende andide abil saame aidata ligimesi uue alguse juures. Ka siis, kui välised olukorrad kohe ei muutu, võib muutuda meie hoiak, mis aitab lootusrikkalt edasi minna.

Lin Daniels (Massachusetts, USA)

PALVE:
Armastav Jumal, täname Sind võimaluse eest alustada iga uut päeva uue lootusega. Selle annab Sinu igavene armastus. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Milline uus algus ootab mind ees täna?

PALVE TULIPUNKT:
NEED, KES ON KAOTANUD JULGUSE

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.