Taevakodu

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Johannese 14:1-6

Minu Isa majas on palju eluasemeid. Kui see nõnda ei oleks, kas ma siis oleksin teile öelnud, et ma lähen teile aset valmistama? Ja kui ma olen läinud ja teile aseme valmistanud, tulen ma jälle tagasi ja võtan teid kaasa enese juurde, et teiegi oleksite seal, kus olen mina. (Johannese 14:2-3)

Kui ootasin oma esimest last, olin väga põnevil. Veetsin tunde toa kaunistamisel, abikaasa värvis lage ja seinu ning tellis mööblit. Pakkisin sahtlitesse mitmesuguseid beebiriideid ja kujutasin ette, kui tore oleks last juba süles hoida. Jäin meie ettevalmistustega rahule ja viimaks jäi vaid üle oodata pojakese ilmaletulekut. Meie ootusärevus oli valdav. Nagu noor ema ootab vastsündinu koju saabumist, on Jeesus teinud ettevalmistused taastulekuks ja meie viimiseks isakoju. Issand on meie jaoks valmistanud erilise paiga, kus olla koos meiega. Me oleme sinna väga oodatud ja seepärast läheme sellele päevale vastu lootusrikkalt. Mõte Päästja tõotatud taevasele elupaigale täidab mind alati rõõmu ja ootusega.

Sarah Lyons (Kansas, USA)

PALVE:
Armas Päästja, tänu elupaiga eest taevase Isa juures, mille oled meile armastusega valmistanud. Aita meid jääda ustavaks kuni Sinu taastulekuni. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jeesus valmistab meile igavese eluaseme.

PALVE TULIPUNKT:
NOORED LAPSEVANEMAD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.