Selgesti nägemine

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Apostlite teod 2:1-4 ja Apostlite teod 2:14-21

Aga kui tema, Tõe Vaim, tuleb, juhib ta teid kogu tõesse, sest tema ei räägi iseenesest, vaid ta räägib, mida kuuleb, ja ta kuulutab teile tulevasi asju. (Johannese 16:13)

Üks vananemisega kaasnevaid nähtusid on võimetus lugeda ilma prillideta. Oleme abikaasaga ostnud mitu paari tugevaid prille ning paigutanud neid oma majas erinevatesse kohtadesse, et saaksime telefoniraamatust, ajalehest või arvutiekraanilt sõnu lugeda. Ilma suurenduseta on sõnad leheküljel ähmased ja me ei suuda vajalikku informatsiooni dešifreerida.

Pärast Jeesuse surma oli tema jüngrite nägemine piiratud. Nad olid lootnud, et Jeesus juhib neid ja näitab, kuidas Pühakiri temas täide viiakse. Kuigi nad teadsid, et nende missioon on tema õpetusi edasi viia, oli nende nägemus ilma Jeesuse valguseta varjutatud kahtluse ja hämmeldusega. Kui Jumal saatis Püha Vaimu, suutsid nad Pühakirja tõotusi selgesti näha. Seda tegi Jumal ka meie jaoks. Püha Vaimu anni saamine suurendab meie probleemide lahendusi ja näitab meile teed.

Joni Melnick (Pennsylvania)

PALVE:
Kallis Jumal, tänu Sulle, et Sa saatsid Püha Vaimu meid juhtima. Kingi meile kannatlikkust, kui me Sinu suunamist otsime. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Kui me näeme elu läbi Püha Vaimu läätsede, muutub see selgemaks.

PALVE TULIPUNKT:
Vaimulikud mentorid.

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.