Toites teenimine

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 1. Kuningate 17:8-16

Ma olen teile andnud eeskuju, et teiegi teeksite nõnda, nagu mina olen teile teinud. (Johannese 13:15)

Minu jaoks ei ole toiduvalmistamine olnud kunagi lihtne. Mul ei ole loomulikku annet oma perele ilusaid, maitsvaid roogi teha. Kuna kõik, mida ma köögis tegin, ebaõnnestus, muutus söögitegemine minu jaoks raskeks koduseks tööks, mida ma kartsin.

Ma hakkasin iga päev Jumalat paluma, et ta annaks mulle kannatlikkust ja annet, aga Jumal ei vastanud, et ma saan rohkem annet. See hoopis muutis mu suhtumist. Jumal ilmutas mulle, et perele maitsva toidu valmistamine on teenimine. Nagu näitab Piibel, ei ole teenimine alati lihtne ja see ei pea tõhus olemiseks olema täiuslik. Kingapaelte kinnisidumine, nõude pesemine, kirja kirjutamine, muru niitmine – need kõik on tegevused, mis teenivad headuse, armastuse ja kaastundega kellegi põhivajadusi. Ma mõtisklesin: “Kui Jeesus teenis oma jüngreid nende jalgu pestes, kas siis on toiduvalmistamine minu jaoks tõesti nii ebameeldiv?”

Ma läksin nüüd kööki uue teenimise, mitte õnnetu hoiakuga ja tulemused on olnud hämmastavad. Aeg, mida ma veedan süüa tehes ja koristades, räägib kõik Jeesuse armastuse tõelisest olemusest meie vastu, see on teenimise hoiak, mida me anname edasi oma ligimestele ja nemad omakorda teistele. Mu toidud on kaugel täiuslikest, aga neid serveeritakse käte ja südamega, mis näitavad tegude kaudu Jumala armastust.

Wendy Baker (Põhja-Carolina)

PALVE:
Issand, kinnita meid, kui me teisi teenime. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Teisi teenides näitame me Jumala armastust.

PALVE TULIPUNKT:
Need, kes meile süüa teevad.

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.