Rõivastuda jumala tahtel

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Koloslastele 3:12-17

Rõivastuge siis nagu Jumala valitud pühad ja armastatud südamliku kaastundega, lahkusega, alandlikkusega, tasadusega ja pika meelega, (Koloslastele 3:12)

Olen pesapalliklubi Baltimore Orioles innukas toetaja. Sageli kannan klubi mütsi, T-särki või jakki. Isegi minu auto numbrimärgil on klubi kleebis. Need on selged välised märgid selle kohta, et ma toetan ja elan kaasa oma pesapalliklubi tegevusele. Tahaksin loota, et teised inimesed näevad ka seda, et olen kristlane. See nõuab minult oluliselt enamat kui mütsi või särgi kandmine. Koloslastele kirjutatud kirja 3. peatükis antakse meile korraldus rõivastuda kaastunde, lahkuse, alandlikkuse, tasaduse ja pika meelega. Eelkõige peaksime riietuma armastusega.

Näen päevast päeva vaeva sellele väljakutsele vastamisega. Püüan vastata korrapärase kirikuskäimise, palve ja piibliõppimisega. Samuti loen kristlikku kirjandust ja püüan elada küpsele kristlasele kohaselt. Tuletan endale meelde, et kõike mida ma teen, teen ma Issanda Jeesuse nimel (vaata tänast kirjakohta). Olen mõistnud, et selline väljakutse käib mulle enesele üle jõu. Oma nõrkusest saan üle vaid Püha Vaimu abil, üksnes nii saan rõivastuda Jumala tahte kohaselt

Mark Karpinski (Põhja-Carolina)

PALVE:
Armas Issand, aita meil rõivastuda igal päeval Sinu sõna tõega. Jeesuse nimel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Kuidas riietun täna Jumala armastuse ja kaastundega?

PALVE TULIPUNKT:
Kristlikud mentorid

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.