Välised märgid

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Koloslastele 3:12-17

Aga Vaimu vili on armastus, rõõm, rahu, pikk meel, lahkus, headus, ustavus, tasadus, enesevalitsus - millegi niisuguse vastu ei ole Seadus. (Galaatlastele 5:22-23)

Õpetasime kahekesi abikaasaga lapsi ühes kakskeelses koolis Taimaa kirdeosas. Kandsin kaelas lihtsat hõbedast risti ja see ühendas mind kohalike kristlastega keelebarjäärile vaatamata. Südantsoojendav kogemus sai mulle osaks turuplatsil, kui keegi esitas argliku ingliskeelse küsimuse: “Kas olete kristlane? Mina olen ka, Jumal õnnistagu teid!” Ootamatult kogesin seal kellegiga sooja kristlikku osadust, mis tõi mu südamesse tänu Jumala headuse ja julgustuse eest. Mul oli hea meel, et minu rist seostas mind ristiusuga, kuid veelgi olulisem oleks see, et minu käitumine ja igapäevane elu räägiks minust kui Jeesuse järgijast. Liiga sageli pole ma suutnud elada Kristuse õpetuse kohaselt. Siiski olen veendunud, et kui ma uurin Piiblit, palvetan ja panen tähele Püha Vaimu juhtimist, siis sarnanen Jumala abiga enam Jeesusele ning võin välja elada Tema armastust ja kaastunnet.

Margaret Anne Martin (Austraalia pealinna ala)

PALVE:
Kogu maailma Looja, aita meid igal päeval järgida ustavalt Sinu õpetust ning näidata oma elu kaudu, et me kuulume Sulle. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Kuidas näitan välja Jumala armastust?

PALVE TULIPUNKT:
Taimaa rahvas

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.