Jumal on meiega

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Jesaja 43:1-7

Kui sa lähed läbi vee, siis olen mina sinuga, ja kui sa lähed läbi jõgede, siis ei uputa need sind; kui sa käid tules, siis sa ei põle ja leek ei kõrveta sind. Sest mina olen Issand, su Jumal, Iisraeli Püha, su Päästja. (Jesaja 43:2-3)

Austraaliat iseloomustavad avarad tasandikud, sakilised mäestikud, põuad ning paduvihmade põhjustatud uputused. Meie piirkonnas oli valitsenud põud juba aastaid, kuid eelmisel suvel tabas meie farmi kolme kuu vältel kolm uputust. Me olime veega ümbritsetud, kuid me ei kannatanud ise ega kaotanud kariloomi. Ometi hävis viljasaak ja saime majanduslikku kahju. Teed ja piirded uhuti minema ning kõikjal vedeles prahti, mille koristamine kestis kuid. Minu tähelepanu köitis tänane lugemine Jesaja raamatust: Kui sa lähed läbi jõgede, siis ei uputa need sind. Me läheme läbi tule ja vee, kuid Jumala tõotus ei muutu: Sest mina olen Issand, su Jumal, Iisraeli Püha, su Päästja. Jumal on alati ustav. Kui mõistame Tema olemust, siis pole meil vaja karta selle maailma katastroofe. Tema on meid loonud ja nimepidi kutsunud, Ta armastab meid, lunastab meid ja vabastab meid patust. Meie Jumal on vägev ja armuline.

Janine Randell (New South Wales, Austraalia)

PALVE:
Issand Jeesus, kui peame läbi minema tulest ja veest, siis oleme tänulikud Sinu kohalolu eest. Meid lohutab teadmine, et oleme lunastatud püha Jumala poolt, keda me armastame. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal on alati meiega.

PALVE TULIPUNKT:
loodusõnnetuste ohvrid

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.