Olla valguseks

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Johannese 1:1-9

Ega süüdata ka lampi ja panda vaka alla, vaid lambijalale, nii et selle valgus paistab kõigile majasolijatele. (Matteuse 5:15)

Vaatasin meie köögilaual seisvat küünalt, mis hakkas kustuma. Taht oli juba sedavõrd lühike, et kohe-kohe pidi tuluke hääbuma. Mulle meenusid aastaid tagasi jõuludeks ostetud triibulised iluküünlad, mida ema kasutas pühade ajal elutoa dekoreerimisel. Need seisid nähtaval kohal, kuid ema ei lubanud neid kunagi süüdata. Nii ei täitnud küünlad oma peamist ülesannet. Kristlased võivad olla sarnases olukorras. Me võime Piiblit seletada ja oma usu kohta aru anda, kuid kui me ei rakenda oma usku ellu, siis sarnaneme süütamata küünlale. Siis puudub me usul sügavus ja me oleme kui vaka alla asetatud lambid, mis ei jaga Kristuse valgust ega täida Tema käsku ka kõige pisemate vendade eest hoolitsemisel. (Mt 25:40) Igal eluetapil võime olla Jeesuse käteks ja jalgadeks, teenides abivajajaid, kes meie teele Jumala poolt saadetakse.

Floyd Twilley (Maryland, USA)

PALVE:
Hea Jumal, aita meil taasleida Jeesuse tuleku tähendust meie jaoks. Aita meil tuua Kristus sellesse maailma usu, sõnade ja tegude kaudu. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
kuidas lasen oma valgusel täna paista?

PALVE TULIPUNKT:
kristlastest vabatahtlikud

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.