Advendiaja kolmas pühapäev

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 5. Moosese raamat 6:1-9

Ja need sõnad, mis ma täna sulle annan, jäägu su südamesse! Kinnita neid oma lastele kõvasti ja kõnele neist kojas istudes ja teed käies, magama heites ja üles tõustes! (5. Moosese 6:6-7)

Jõulupühadel istume tavaliselt perega koos ja vaatame jõulufilme, mida oleme aastate jooksul hankinud. Jagame ka omavahel kingitusi ja mängime mänge. Jõuluaeg on mulle väga oluline. Ootan alati Kristuse sünnipäeva ja tunnen sellest suurt rõõmu. Minu lapsepõlves jõule ei peetud ja ma ei teadnud sellest midagi kuni nõukogude korra kadumiseni. Siis saabusid misjonärid, kes rääkisid meile Jeesusest. Tähistasin jõule esimest korda tehnikaülikooli tudengina. Mulle teeb suurt rõõmu teadmine, et meie lapsed saavad vabalt jõule tähistada. Neile jäävad kaunid mälestused, mis neid hiljem lapsepõlve tagasi viivad. Kolm põlvkonda elas meie maal ilma jõuludeta, kuid nüüd on see muutunud. Meie ülesanne on anda oma lastele edasi seda usku ja rõõmu, mida toovad jõulupühad.

Jevgeni Tarasov (Moskva, Venemaa)

PALVE:
Armas Issand, täname Sind jõulude eest. Aita meil pühitseda Sinu tulekut rõõmuga ning viia seda ka nendesse paikadesse, kus inimesed ei tunne Jumala Poega. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
kas võiksime tähistada jõule sel aastal teisiti?

PALVE TULIPUNKT:
need, kes peavad jõule salaja

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.