Vaimulik kasv

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Matteuse 13:1-9

Siis ma andsin nad nende südame paadumusse ja nad käisid oma arvamiste järgi. Oh et mu rahvas mind kuulaks ja Iisrael käiks minu teedel! (Psalm 81:13-14)

Õpetajana on mu ülesandeks jälgida õpilaste suhtumist õppetöösse. Kõigil neil on õpikud ja õpetajad, kuid mitte kõik ei kasuta võimalust tõsiseks õppimiseks. Ka kristlastena on meil olemas Pühakiri, vaimulikud õpetajad ja mentorid ning koguduslik osadus, mis aitab meid vaimulikult kasvada. Ometi ei pinguta me kõik ühtviisi usulise kasvamise nimel. Meie usk ja mõistmine kasvab läbi palve, Pühakirja ja Jumala sõna üle mõtisklemise. Katsumuste ajal kinnitab meid Issanda rahu. Meie eesmärgiks on olla seemned, mis langevad heale maale ja kannavad palju vilja Jumala kuningriigis.

Linawati Santoso (Ida-Jaava, Indoneesia)

PALVE:
Armas Jumal, aita meid Sulle lähemale saada. Palvetagem Kristuse õpetuse kohaselt: “Meie Isa, kes sa oled taevas! Pühitsetud olgu sinu nimi! Sinu riik tulgu, sinu tahtmine sündigu nagu taevas, nõnda ka maa peal! Meie igapäevast leiba anna meile tänapäev! Ja anna meile andeks meie võlad, nagu meiegi andeks anname oma võlglastele! Ja ära saada meid kiusatusse, vaid päästa meid ära kurjast! [Sest sinu päralt on riik ja vägi ja au igavesti. Aamen.]

PÄEVA MÕTISKLUS:
Kuidas kasutan täna oma usku?

PALVE TULIPUNKT:
Õpilased

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.