Rõõm

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Sefanja 3:14-20

Issand, sinu Jumal, on su keskel, kangelane, kes aitab. Ta rõõmustab sinu pärast väga, ta uuendab oma armastust sinuga, ta tunneb hõisates sinust rõõmu. (Sefanja 3:17)

Olin kaheksa aastat vana, kui võtsin pühapäevakoolis Kristuse oma ellu vastu. See pani mind rõõmust laulma ja tantsima. Viiendas klassis sattusin koolikiusamise ohvriks ja sageli läksin nuttes koolist koju. Leidsin sel ajal lohutust garaažis klassikalise muusika kuulamisest, mille saatel ma end keerutasin. Ülistasin sealjuures omaette Issandat: “Tänu Sulle Jeesus! Ma armastan Sind, Jeesus!” Laul ja tants andsid mulle vaimulikku jõudu ka laste sünniga seotud raskustes. Kui olin stressis, siis võtsin lapse sülle ja tantsisin toas ringi. Laste rõõmu nägemine vabastas mind pingest. Kui sattusin lugema ülaltoodud piiblisalmi Sefanja raamatust, mõistsin et minu laul ja tants oli vastus sellele, mida Jumal minu suhtes tundis. See teadmine rõõmustab mind endiselt. Looja rõõmustab meist igaühe üle, ta tunneb hõisates meist rõõmu. Meie ülistus on vastus Jumala armastusele.

Pamela J. Caldwell (California, USA)

PALVE:
Issand, tänu Sulle armastuse eest. Aita, et meie laulu kaudu jõuaks Sinu armastus nendeni, kes sellest veel kuulnud pole. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Issand rõõmustab meie üle.

PALVE TULIPUNKT:
Noored emad

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.