Abi ülevalt

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Matteuse 6:25-34

Tema, kes annab seemne külvajale, annab ka leiva toiduseks, teeb rohkeks teie külvi ja kasvatab teie õiguse vilja. (2. korintlastele 9:10)

1990. aastatel tabasid meie kirikut majandusraskused. Pastoritele ei makstud mitme kuu jooksul palka ja audiitorid uurisid raamatupidamise dokumente. Meie pered sõltusid täielikult sellest väikesest sissetulekust ning olime toimetuleku osas tõsises hädas. Tänu Jumalale ei lahkunud ükski pastor oma ametist ja tegelikult meie teenimistöö koguni tugevnes sellel raskel perioodil. Mitmed meie piirkonna ettevõtjad tulid meile appi. Me kõik leidsime lohutust ja julgustust Pühakirjast: “Aga otsige esmalt Jumala riiki ja tema õigust, siis seda kõike antakse teile pealegi!“ (Mt 6:33). Seisime suure väljakutse ees hoolitseda ühekorraga oma koguduse ja perekonna eest, kuid Jeesuse tõotus andis meile jõudu: „Võtke enda peale minu ike ja õppige minult, sest minaolen tasane ja südamelt alandlik ja te leiate hingamise oma hingedele, sest minu ike on hea ja minu koorem on kerge!” (Mt 11:29-30). See tõotus läks meie elus täide.

Benjamin R.K. Lall (Assam, India)

PALVE:
Armastav Päästja, tänu Sulle hingerahu ning abi eest, mis jõuab meieni meie ligimeste ja kogukondade kaudu. Jeesuse nimel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumala tahet tehes oman eesmärki ja hingerahu.

PALVE TULIPUNKT:
VAIMULIKE PEREKONNAD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.