Uus algus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 2. Moosese raamat 4:10-17

Looda Issanda peale kõigest südamest ja ära toetu omaenese mõistusele! Õpi teda tundma kõigil oma teedel, siis ta teeb su teerajad tasaseks! (Õpetussõnad 3:5-6)

Ühel pühapäeval jutlustas meie pastor sellest, mida tähendab olla kellegi teise kingades. Ta püüdis sealjuures käia lapse jalatsites ja palus mõnel lapsel käia täiskasvanu kingadega. Vaatepilt ajas koguduse naerma. See pani mind mõtlema olukordadele, mil mul on olnud raske jalga panna Issanda poolt pakutud “kingi”. Olen vahel kahelnud oma piisavas ettevalmistuses ja võimekuses vastu võtta uusi väljakutseid. Tänases tekstis vastab Jumal Moosesele, kes kurdab oma viletsa kõneoskuse ja juhiomaduste puudumise üle. Kui me usaldame Jumala kutset ja kuuletume, siis aitab Tema meil neid uusi kingi kanda. Vahel olen lihtsalt klammerdunud oma lemmiktegevuste külge Jumala riigis. Kui meenutan Jeesuse ohvrit, siis teeb see mind alandlikuks. Vaatamata minu puudustele kutsub Kristus mind alati ennast järgima.

Randy Bury (Tennessee, USA)

PALVE:
Taevane Isa, täname Sind, et pakud meile uusi ja erakordseid võimalusi teenimiseks. Ava me silmad ja südamed, et võiksime seda üha paremini teha. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Millistesse “kingadesse” astun täna?

PALVE TULIPUNKT:
ARENGUMAADE RAHVAD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.