Uuenemine

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 2. korintlastele 4:7-18

Seepärast me ei tüdi, vaid kuigi meie väline inimene kulub, uueneb seesmine inimene ometi päev-päevalt. (2. korintlastele 4:16)

Minu venda, kes oli USA kongressi liige ja pühendunud riigiametnik, tabas dementsuse vorm, mis kiiresti progresseerus. Oli valus vaadata, kuidas haigus ta keha ja vaimu järk-järgult laastas. Mõnel päeval ei mäletanud ta enam oma vanust ja seda, kellega abielus oli. Tol ajal osales mu vend piiblitunnis koos kahe lähedase sõbraga, kes tema seisundit jälgisid. Oma elu lõpul koges ta mingil viisil teispoolsust: ta rääkis oma surnud vanemate ja vanavanematega ning nägi taevalikku valgust. Oma maisele lõpule lähenedes tundus mu vend kogevat rahu, mis ületas inimliku mõistmise (Fl 4:7). Tänane kirjakoht mõjus mulle lohutavalt. Füüsilisele allakäigule vaatamata oli mu venna seesmine inimene uuenenud. Milline lootusrikas sõnum meile kõigile! Piibel kinnitab, et meie vananemine ei mõjuta meie vaimulikku seisundit. Meid uuendatakse päev-päevalt, kuni saabub aeg minna koju oma Issanda ja Päästja juurde.

Sheryl Ramstad (Minnesota, USA)

PALVE:
Armas Jumal, kui meie jõud raugeb, siis aita meid meeles pidada, et meie seesmine inimene uueneb Sinu Vaimu läbi. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Minu vaim uueneb igal päeval.

PALVE TULIPUNKT:
TEHNOLOOGIA KASUTAMINE KIRIKUTES

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.