Lapseusk

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Matteuse 19:13-15

Aga Jeesus ütles: „Laske lapsed olla ja ärge keelake neid minu juurde tulemast, sest selliste päralt on taevariik!” (Matteuse 19:14)

Lapsena käisin koos emaga kirikus vaid siis, kui olid mõne lähedase inimese matused. Minu teadmised Jeesuse kohta olid väikesed, kuid asjad muutusid pärast mu ema teistkordset abiellumist. See juhtus 1943. aastal. Minu uus isa teenis sõjaväes ja me kolisime elama tema sõjaväebaasi lähedusse. Majaperenaine kutsus meid kaasa oma kirikusse ja see kogemus oli minu jaoks üllatav. Rahvas oli seal soe ja külalislahke ning mulle meeldis muusika. Ma armusin Jeesusesse. Järgmisel päeval leidsin pliiatsi ja paberi ning küsisin emalt, kuidas kirjutada nimi “Jeesus”. Panin selle hoolega kirja ja peitsin paberi taskusse. Iga päev, kui paberit käe all tundsin, pakkus see mulle lohutust ja julgustust. Viimaks kulus paberitükk minu hellituste tõttu ära. Olen nüüd 83-aastane ja näinud elu jooksul paljude asjade ärakulumist. Olen õppinud seda, et armastus ja lohutus, mida ma ikka veel Jeesuselt saan, ei kao kunagi.

Jo Ann Johnson (Texas, USA)

PALVE:
Armas Jumal, tänu kõigi inimeste eest, kes on õpetanud meid tundma Sinu Poega. Aita meid meeles pidada, et mistahes olukorras jääb Sinu armastus alati kestma. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Issand jääb alati minuga.

PALVE TULIPUNKT:
UUED INIMESED KIRIKUS

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.