Viljad

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Matteuse 7:15-20

Mina olen viinapuu, teie olete oksad. Kes jääb minusse ja mina temasse, see kannab palju vilja, sest minust lahus ei suuda te midagi teha. (Johannese 15:5)

Umbes 45 aastat tagasi istutas mu isa viljapuuaia, mis oli mõeldud mulle ja mu abikaasale. Nautisime aastaid selle viljadest tehtud moose, kuid isa läks igavikku ja me ise vananesime. Meie elu täitsid mitmesugused kohustused ja jõudu jäi väheks, et aia eest hoolitseda. Puud polnud kandnud juba mitu aastat vilja, kuid ühel päeval muru niites märkasin ühe võssakasvanud viljapuu all ilusat pirni. Uurisin puud lähemalt ja märkasin, et see oli endiselt elus. Viisin pirni oma perele näha, sest see oli otsekui sõnum mu isa armastuse kohta. Ka minu taevane Isa julgustab mind keset muresid, haigusi ja vanadusest põhjustatud raskusi. Ma ei pea alla andma. Ma olen oma isale tänulik usupärandi eest, mis on mind läbi elu juhtinud. Ma püüan kanda head vilja, et seda teistega jagada.

Karen Fite (Alabama, USA)

PALVE:
Armuline Jumal, tänu Sulle igapäevaste imede eest, mis meenutavad meile vajadust olla järjekindel ja valmis jagama oma usku. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Olen tänulik Jumala igapäevaste imede eest.

PALVE TULIPUNKT:
TALUPIDAJAD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.