Abi

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Filiplastele 2:1-11

...ega tee midagi kiusu ega auahnuse pärast, vaid peate alandlikkuses üksteist ülemaks kui iseennast, nii et ükski ei pea silmas mitte ainult oma, vaid ka teiste kasu. (Filiplastele 2:3-4)

Pärast lumetormi ja pakaselist ilma oli meie tänav kaetud paksu lume ja jääga. Minu abikaasa läks välja, et kaevata jalgtee lahti. Ilm oli väga külm ja töö edenes aeglaselt. Lumelabida najal hinge tõmmates nägi ta möödumas kerges riides meest, kes peatus ja pakkus oma abi lume kühveldamisel. Abikaasa võttis abi vastu ja vestluses selgus, et tegemist oli kodutuga. Ilmselt vajas ta selle ilmaga nii peavarju kui muud eluks vajalikku, kuid see ei takistanud teda teisi aitamast. Lumi sai aetud ja mees läks väikese toetusega jälle teele. Abikaasa nägi selles kogemuses õppetundi – Jumal saadab meile vajalikul hetkel abi ning meil tuleb see avatud meelega vastu võtta. Meil kõigil on võimalusi kaasinimeste aitamiseks ja lootuse jagamiseks.

Madeline Kalu (Nordrhein-Westfalen, Saksamaa)

PALVE:
Armuline Jumal, aita meid vajadusel teistelt abi vastu võtta ja näita, kuidas saaksime kasutada oma vahendeid kaasinimestele lootuse andmiseks. Jeesuse nimel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Kõigil on midagi anda.

PALVE TULIPUNKT:
VALMISOLEK AIDATA JA ABI VASTU VÕTTA

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.