Armastage üksteist!

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Koloslastele 3:12-17

Kõik kibedus ja raev ja viha ja kisa ja teotamine jäägu teist kaugele eemale koos kogu kurjusega. Olge üksteise vastu lahked, halastajad, andestage üksteisele, nii nagu ka Jumal on teile andestanud Kristuses. (Efeslastele 4:31-32)

Minu päev algas pahameelega, mille põhjustas ühe sõbra solvav märkus. Edasi läks tuju veelgi halvemaks ja minus kasvas viha. Toidupoe parkla oli täis, kuid ma märkasin siiski ühes kaugemas reas kohta. Kiirustasin sinna, aga üks teine auto näis olevat juba ette jõudnud. Tundsin, kuidas mind halvas uus vihahoog, kuid minu üllatuseks auto peatus ja juht viipas mind sõbralikult parkima. Olin talle tänulik ja tormasin kauplusse. Kassa juures kohtusin taas sama mehega, kes mulle naeratas ja aitas mul kaupa lindile laduda. Minu tänusõnade peale ta kehitas õlgu ja lausus: “Viisakus ei maksa ju midagi!” Mehe vastus meenutas mulle korraga Jeesuse sõnu: “Ma annan teile uue käsu: armastage üksteist! Nõnda nagu mina teid olen armastanud, armastage teiegi üksteist!“ (Jh 13:34) Mõistsin, et olin tol päeval tühiste asjade pärast pahandanud, kuid kaasinimese heatahtlikkus muutis mu suhtumist. Olin tänulik talle ja Jumalale.

Arlene Rains Graber (Kansas, USA)

PALVE:
Hea Issand, aita meid olla heatahtlikud ka siis, kui meil on põhjust pahameeleks. Aita meid armastada oma ligimesi igas olukorras. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Headus muudab suhtumist.

PALVE TULIPUNKT:
NEED, KES KANNAVAD VIHA

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.