Väärtuslik aeg

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Psalm 119:97-104

Ühelgi, kes astub üle Kristuse õpetusest ega püsi selles, ei ole Jumalat. Kes püsib Kristuse õpetuses, sellel on nii Isa kui ka Poeg. (2. Johannese 1:9)

Meie mägionni kõrval kasvab ameerika haavapuude salu, milles on väike tiik. Selles vohavate hundinuiade vahel pesitsevad igal suvel pardid. Me veedame sageli terrassil aega pardipoegade toimetamist vaadates. Ühel päeval jälgisin nende mängu. Mõned ujusid omapäi ja jätsid emapardi maha, teised püsisid ema läheduses ja imiteerisid tema iga liigutust. Mulle tuli mõte, et lindude käitumine meenutas minu enese teekonda koos Jumalaga. Olen sageli kaotanud silmist õige sihi ja jätnud piiblilugemise ja palvehetked muude “kiireloomuliste“ asjade pärast kõrvale. Tavaliselt olen mõne aja pärast viga mõistnud ja oma usuelu uuesti korda seadnud. Paraku olen vahel olnud oma tööde ja õppimisega sedavõrd hõivatud, et olulised asjad on kõrvale jäänud. Alati, kui olen otsustanud jääda Jumala lähedusse ja järginud tema juhtimist, olen kogenud õnnistusi!

K. L. McKee (Colorado, USA)

PALVE:
Ustav Jumal, aita meid hoiduda kõrvalistest asjadest, et kasutada aega Sinu ligiolus viibimiseks ja sõna uurimiseks. Jeesuse nimel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Palve ja Pühakiri kasvatavad usku.

PALVE TULIPUNKT:
VAIMULIK KASVAMINE

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.