Sõnumid

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Efeslastele 6:17-20

Ja palve ja anumisega palvetage igal ajal Vaimus ning selleks valvake kogu püsivusega ja eestpalvetega kõigi pühade eest. (Efeslastele 6:18)

Pärast abiellumist pidime toime tulema väga erinevate päevaplaanidega. Mina olin kõrgkoolis kraadiõppes, abikaasa töötas õhtuses vahetuses meteoroloogina. Juhtus, et vahel pidime omavahel kirjakestega sidet pidama. Kleepisime neid lühikesi, kuid olulisi sõnumeid kamina kohale, kööki, garaažiuksele ja vannitoa peeglile. Oluline oli need jätta nähtavale kohale. Meie pojale tundus see komme imelik, aga meie jaoks oli see võimalus kommunikatsiooniks ja armastuse väljendamiseks. Ka meie palved ei pruugi olla pikad, et hoida meid päeva jooksul Jumala ligiolus. Paulus julgustab meid: „Rõõmustage alati, palvetage lakkamatult, tänage kõige eest - sest see on, mida Jumal teilt tahab Jeesuses Kristuses!” (1Ts 5:16-18). See tähendab tänulikkust ka selliste asjade eest, mis ei pruugi meid rõõmustada. Rõõmustamise, tänamise ja palvetamisega saame tuua Jumala oma igapäevaellu ja austada teda oma eluviisiga.

Mary Hunt Webb (New Mexico, USA)

PALVE:
Armas Issand, Sina kuuled ka kõige lühemaid palveid. Aita meid mõista, et ükski palve pole tühine. Palume seda Jeesuse nimel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Tänan Jumalat alati.

PALVE TULIPUNKT:
PERELIIKMED, KEL ON RASKE SUHELDA

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.