Jumal vastab

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Psalm 18:1-6

Oma kitsikuses ma hüüdsin Issandat ja kisendasin oma Jumala poole. Ta kuulis mu häält oma templist ja mu appihüüd jõudis ta palge ette, ta kõrvu. (Psalm 18:7)

Viimased kolm aastat on olnud minu elus väga rasked. 2018. aastal kaotasin töö elektrijaamas ja tegin seejärel aasta jooksul koolitusi haridusasutustes. Paraku algas pandeemia ja riigiasutused suleti. Minu abikaasa õmbles näomaske ja meie sissetulek sõltus tema tööst. Siis tabas mind järgmine löök – 2020. aasta detsembris suri mu abikaasa. Meie abielu oli kestnud 38 aastat ja nüüd oli mu tulevik tume. Mõeldes tagasi sellele ajale võin tunnistada, et vaatamata kõigele oli mul endal, meie kahel lapsel ja lapselapsel igaks päevaks eluks vajalik olemas. Jumal ei jätnud meid maha. Ta kuuleb meie palveid igas olukorras. Rasketel aegadel võib meil olla raske Jumala häält kuulda, kuid tema kuuleb meid alati. Ta vastab meie appihüüule ja annab jõu ja julguse vastu pidada.

David Kgabodiso (Gauteng, LAV)

PALVE:
Taevane Isa, anna meile jõudu valu ja murega toime tulemiseks. Julgusta meid toetuma Sinu armastusele ja hoolele. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Võidan hirmu Jumala abiga.

PALVE TULIPUNKT:
TÖÖTUD ÜKSIKVANEMAD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.