Julgustus Kristuses

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 2. korintlastele1:3-7

Sest otsekui meil on küllaga Kristuse kannatusi, nõnda on meil küllaga ka julgustust Kristuse kaudu. (2. korintlastele1:5)

Aprillis aastal 2000 saime ootamatu telefonikõne California haiglast. Arst teatas, et meie tütar oli saanud lumelauaga sõites raske seljavigastuse ja jääb ilmselt liikumisvõimetuks. Kui olin esimesest šokist toibunud, lendasin koos abikaasa ja pojaga teda vaatama. Olime mures ja teadmatuses, kuidas meie tütar edasi elab? Nüüd võin tunnistada, et Jumal on meid aidanud igal sammul sellel raskel teekonnal. Olen saanud tuge ja julgustust vanematelt, kes on minuga sarnases olukorras, mind on aidanud tööandja, kui pidin võtma aega, et koos tütrega õppima uues olukorras toime tulema. Jumal oli minuga kõige raskemal ajal. Meie tütrele on tehtud mitmeid operatsioone ja ta on hästi vastu pidanud. Ta elab praegu Californias omal käel ja juhib lülisamba vigastusega inimeste tugigruppi. Tänu Jumalale mitmesuguse julgustuse eest!

Patricia Vine (New Jersey, USA)

PALVE:
Armuline Jumal, anna lootust neile, keda on tabanud elumuutvad õnnetused. Tänu Sulle, et oled meiega igas olukorras ja kingid lohutust ning lootust. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumala abiga julgustan abivajajaid.

PALVE TULIPUNKT:
LÜLISAMBA VIGASTUSEGA INIMESED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.