Kalju

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Psalm 31:1-5

Pööra oma kõrv mu poole, tõtta mind kiskuma välja hädast, ole mulle kaitsjaks kaljuks, mäelinnuse hooneks mu päästmiseks! (Psalm 31:3)

Minu kodumaa on saar, millel on palju suurepäraseid randu. Ookeanilainetes supeldes mõtlen sageli imelisele Jumala loomingule. Troopilised veed on täis igat värvi mereloomi ja taimi, mis räägivad meie looduse erakordsest mitmekesisusest. Ühel päeval rannal jalutades köitis mu tähelepanu üks veepiiril olev kivirahn, mille külge oli klammerdunud üht liiki vetikaid. Kuna tavaliselt hõljub rannavees palju erinevaid organisme, siis pani nähtu mind mõtlema Jumala päästeplaani üle. Nagu vetikad vajavad mäslevates lainetes kindlat tugipunkti, vajame inimestena kaljut, mis ei kõigu. Meie kalju on Kristus, kes on meie kaitsjaks ja eluandjaks kõigis elu väljakutsetes.

Lydia E. Cruz Algarín (Puerto Rico)

PALVE:
Looja Jumal, aita meid alati leida varju ja kaitset Sinus. Palvetagem Jeesuse eeskujul: „Meie Isa, kes sa oled taevas! Pühitsetud olgu sinu nimi! Sinu riik tulgu, sinu tahtmine sündigu nagu taevas, nõnda ka maa peal! Meie igapäevast leiba anna meile tänapäev! Ja anna meile andeks meie võlad, nagu meiegi andeks anname oma võlglastele! Ja ära saada meid kiusatusse, vaid päästa meid ära kurjast! [Sest sinu päralt on riik ja vägi ja au igavesti. Aamen.]“ (Mt 6:9-13)

PÄEVA MÕTISKLUS:
Kristus on minu kalju.

PALVE TULIPUNKT:
ET NÄEKSIME JUMALAT LOODUSES

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.